VIB Bodi Za Bebu – beli

1,350.00 RSD

VIB® bodi za bebu sa natpisom „Best Gift Ever“ – poznat je po svom odličnom kvalitetu, završnoj obradi i pristajanju. Zahvaljujući jednostavnom korišćenju, mališan se obuče ili presvuče za tren oka. Visokokvalitetni, mekani pamuk je takođe veoma udoban.

VIB® bodi za bebu je dostupan u veličini 0-3 meseca (veličina 56). To čini ovaj bodi idealnim poklonom za novopečene mame i tate.

Zauvek će vas podsećati da ste dobili najbolji poklon ikada.

VIB – Very Important Baby

Very Important Baby je firma iz Holandije koja je na samom početku proizvodila samo plišane igračke za bebe, međutim rast kompanije se desio eksponencijalno i samim tim proširili su asortiman na 750 originalnih proizvoda za bebe.

Kvalitet proizvoda im je naravno važan, ali im je još važniji kvalitet života. Stoga ne samo da su im proizvodni procesi strogo kontrolisani već im i fabrike primenjuju najviše standarde kada su u pitanju životna sredina i uslovi rada.

Najveća kolekcija za najmlađe

Super mekane igračke i krpice, zvečke, dude, VIB® ima apsolutno sve za najmlađe. Ponudom kojom se mogu najviše pohvaliti je ponuda odeće za bebe. Od must have kapica do ljupkih bade mantila i papučica. Odlična su rešenja za poklon kao pojedinačni poklon ili kao kompletan poklon set za bebu.

Vode računa

VIB® predstavlja originalnost i vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni. Takođe je dobro znati da, bilo da se odlučite za plišanu igračku ili VIB® komplet odeće, uvek kupujete poklone za bebe koji su proizvedeni u skladu sa najstrožim zahtevima za uslove zapošljavanja i životnu sredinu. Podrazumeva se da sve VIB® plišane igračke nose oznaku 0+ CE za bebe.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna