Kako platiti?

Kada pronađete proizvod koji želite da  naručite, kliknite na dugme ‘Dodaj u korpu’.

Nakon toga otvoriće Vam se vaša korpa, ukoliko ste planirali da poručite  samo jedan proizvod idite na opciju NARUČI. Ukoliko ste pak, planirali da kupite više od jednog proizvoda idite na opciju NASTAVITE SA KUPOVINOM. Dalje  nastavljate sa kupovinom biranjem sledećeg proizvoda.

Ukoliko se predomislite,  proizvod možete uvek izvaditi iz korpe tako što kliknete na dugme u obliku kante pored proizvoda ‘izbriši’.  Kada ste završili sa izborom proizvoda koje želite da kupite, kliknite na  NARUČITE. Nakon toga otvoriće Vam se stranica gde ćete popuniti formular sa Vašim ličnim podacima i podacima o dostavi.

Na teritoriji Požarevca cena za isporuku iznosi 500din. 

Kada ste već izabrali željeni proizvod imate više opcija da platite poručeno:

Plaćanje karticama

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj vid plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu Raiffeisen, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit banci kao porcesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Ukoliko se plaćanje vrši platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Plaćanje uplatnicom

Ukoliko plaćate uplatnicom, na Vaš mail u roku od nekoliko minuta primićete upustvo za dinarsku uplatu. Upustvo sadrži iznos porudžbine, šta je poručeno i račun na koji trebate uplatiti navedeni iznos. Dokaz o uplati ste obavezni dostaviti nama na uvid minimum jedan sat pre roka isporuke. Naše osoblje redovno proverava naš sistem e-bankinga, tako da ukoliko ste izvršili uplatu, Vaša uplata će biti na vreme registrovana.

Ukoliko nam iz nekog razloga niste dostavili dokaz o uplati, ili uplatu nismo registrovali u našem sistemu, smatraćemo porudžbinu ništavnom.

Ukoliko ste zakasnili sa uplatom pa ista stigne nakon roka isporuke, a mi istu nismo isporučili, nismo u mogućnosti da Vam vratimo novac, već možete svoju porudžbinu dobiti naknadno za neku drugu priliku.

Srdačno,

Cvećara Lotos.