VIB Dresser Poklon Set Unisex

3,850.00 RSD

Poseban poklon set za novorođenče.

Iznenadite nove roditelje ovim super slatkim poklon setom sa korpom za presvlačenje. Korpa za presvlačenje sadrži: portiklu, pamučnu krpicu glodalicu u obliku zeke, sapun za bebe, kao i samu pamučnu korpu.

VIB – Very Important Baby

Very Important Baby je firma iz Holandije koja je na samom početku proizvodila samo plišane igračke za bebe, međutim rast kompanije se desio eksponencijalno i samim tim proširili su asortiman na 750 originalnih proizvoda za bebe.

Kvalitet proizvoda im je naravno važan, ali im je još važniji kvalitet života. Stoga ne samo da su im proizvodni procesi strogo kontrolisani već im i fabrike primenjuju najviše standarde kada su u pitanju životna sredina i uslovi rada.

Najveća kolekcija za najmlađe

Super mekane igračke i krpice, zvečke, dude, VIB® ima apsolutno sve za najmlađe. Ponudom kojom se mogu najviše pohvaliti je ponuda odeće za bebe. Od must have kapica do ljupkih bade mantila i papučica. Odlična su rešenja za poklon kao pojedinačni poklon ili kao kompletan poklon set za bebu.

Vode računa

VIB® predstavlja originalnost i vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni. Takođe je dobro znati da, bilo da se odlučite za plišanu igračku ili VIB® komplet odeće, uvek kupujete poklone za bebe koji su proizvedeni u skladu sa najstrožim zahtevima za uslove zapošljavanja i životnu sredinu. Podrazumeva se da sve VIB® plišane igračke nose oznaku 0+ CE za bebe.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna