Korporativni poklon SNG12

Sadržaj ovog korporativnog poklona:

  • Crveni termos
  • Ručno pravljeni sapun od roze gline i šipurka – Prirodni sapun od osam biljnih ulja, bez veštačkih boja i mirisa, za svakodnevnu upotrebu. Za lice i telo.
  • Maska za lice u prahu (roze glina + kamilica) – maska za lice u prahu sa roze francuskom glinom bogata je vitaminom C, koji je zadužan za proizvodnju kolagena u koži i smanjenje vidljivosti oštećenja od sunca. Prirodni minerali gline nude nežan piling i izvlače nečistoće bez uklanjanja prirodne vlage kože, što ovu masku čini idealnom za osetljivu kožu.
  • Ruby čokolada – Pruža potpuno novi ukus. Prirodna ružičasta dobijena od posebnog kakao semena sa liofilizovanim voćem i pistaćima je divna mešavina kiselo-voćnog ukusa i senzualne mekoće.

5,550.00 RSD

Brendiranje korporativnog poklona

Razumemo da svaki brend ima jedinstvenu viziju i potrebe. Zbog toga vam nudimo mogućnost personalizacije poslovnih poklon paketa. Odaberite jednu od 4 opcije personalizacije korporativnih poklona, a mi ćemo vrlo rado to odraditi za vas.

Samolepljiva traka + kartica sa porukom

200din

Mašna + tag + kartica sa porukom

300din

Laserko graviranje + kartica sa porukom

400din

Lasersko graviranje + mašna + kartica sa porukom

500din

Poslovni poklon paketi po vašoj meri

Ukoliko želite, možete napraviti poklon paket po vašoj meri. Kontaktirajte nas a mi ćemo vam poslati listu sa preko 100 premium proizvoda od kojih možete napraviti vašu kombinaciju poslovnog poklona po vašem ukusu i budžetu.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna