Korporativni poklon MNG07

Sadržaj ovog korporativnog poklona:

 • Roze vino Orfelin Kovačević 750ml
 • Mirišljava sveća Christmas Cookies – Intezivan i jak miris Božićnih kolača, dovoljno je svega pola sata – sat gorenja da zamiriše ceo prostor. Prava magija se događa tokom gorenja, kada se sveća istroši do pola, aplikacije igraju po mestu gde se sveća nalazi, obzirom da je nalepnica providna i aplikacije u boji.
 • Maska za lice u prahu (roze glina + kamilica) – maska za lice u prahu sa roze francuskom glinom bogata je vitaminom C, koji je zadužan za proizvodnju kolagena u koži i smanjenje vidljivosti oštećenja od sunca. Prirodni minerali gline nude nežan piling i izvlače nečistoće bez uklanjanja prirodne vlage kože, što ovu masku čini idealnom za osetljivu kožu.
 • Med sa ukusom – malina i badem
 • Drvena kašičica

6,940.00 RSD

Brendiranje korporativnog poklona

Razumemo da svaki brend ima jedinstvenu viziju i potrebe. Zbog toga vam nudimo mogućnost personalizacije poslovnih poklon paketa. Odaberite jednu od 4 opcije personalizacije korporativnih poklona, a mi ćemo vrlo rado to odraditi za vas.

Samolepljiva traka + kartica sa porukom

200din

Mašna + tag + kartica sa porukom

300din

Laserko graviranje + kartica sa porukom

400din

Lasersko graviranje + mašna + kartica sa porukom

500din

Poslovni poklon paketi po vašoj meri

Ukoliko želite, možete napraviti poklon paket po vašoj meri. Kontaktirajte nas a mi ćemo vam poslati listu sa preko 100 premium proizvoda od kojih možete napraviti vašu kombinaciju poslovnog poklona po vašem ukusu i budžetu.

0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je prazna