1001 Ruža

195,000.00 RSD

Tražite način da zaista nekoga oborite s nogu dostavom cveća? Ne tražite dalje od našeg proizvoda 1001 ruža. Ovaj zadivljujući aranžman se sastoji od 9 korpi sa po 100 ruža, kao i jednu centralnu korpom sa 101 ružom, za ukupno 1001 ružu.

Zamislite izraz lica vaše voljene osobe kada primi ovaj zaista impresivan poklon. Ovaj luksuzni poklon je simbol vaše naklonosti i zahvalnosti.

Svaka korpa je pažljivo aranžirana od strane naših stručnih cvećara, obezbeđujući da je svaka ruža savršeno postavljena za maksimalni utisak.

Bilo da želite da proslavite godišnjicu, rođendan ili da zaprosite devojku, 1001 ruža je savršen način da ostavite utisak koji će zauvek pamtiti.

Dostava je besplatna za celu Srbiju.

Bitne informacije:

Ukoliko kupac želi dostavu određenog aranžmana za isti ili sledeći dan a cvećara na svom lageru ne poseduje sve potrebne artikle za izradu istog, cvećara zadržava puno pravo da u dogovoru sa kupcem artikle koje nedostaju zamene onim koje poseduju a da ti artikli budu u istoj novčanoj vrednosti kao oni što nedostaju.

Ukoliko se kupac ne da povratnu informaciju maksimum 1h do vremena dostave, cvećara zadržava pravo da buket aranžira sa najsličnijim proizvodima koji nedostaju.

Bedževi za sigurnu kupovinu

Boja cveća

Bela, Krem, Zelena

Možda će vam se svideti …

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna