Zamija

1,200.00 RSD4,800.00 RSD

Zamija je popularna biljka sa zelenim lišćem koja je idealna za unutrašnje prostorije. Ova biljka je pogodna za one koji nemaju mnogo vremena za održavanje biljaka, jer zahteva minimalnu negu. Zamija ima guste zelene listove koji dodaju svežinu i lepotu svakom prostoru. Ova biljka je poznata po svojoj otpornosti, što je čini savršenim izborom za zauzete osobe ili one koji često putuju.

Dodajte Zamiju u svoj dom ili kancelariju i uživajte u njenoj lepoti.

Zamija, poznata i kao Lenja Žena, je izvanredna biljka koja će uneti svežinu i lepotu u vaš dom ili kancelariju. Sa svojim gustim zelenim listovima jednostavnim za održavanjem, Zamija je idealna biljka za one koji nemaju mnogo vremena ili iskustva u uzgajanju biljaka.

Jedna od najboljih osobina zamioculcasa je njena izdržljivost. Ova biljka je poznata po tome što može preživeti u uslovima smanjenog zalivanja i niskog osvetljenja. To je odlična vest za sve zaposlene osobe koje nemaju puno vremena da se posvete svojim biljkama ili za one koji često putuju. Zamija će vam oprostiti ako ponekad zaboravite da je zalijete, jer može skladištiti vodu u svojim gomoljastim korenima.

Pored svoje izdržljivosti, Zamija ima i estetsku vrednost. Njeni listovi su tamno zelene boje, sjajni i gusti, stvarajući bujnu prirodnu atmosferu u prostoru.

Kupovinom zamioculcas biljke, ne samo da dobijate prelep dekorativni element, već i pozitivne efekte na kvalitet vazduha u vašem prostoru. Zamija je poznata po svojoj sposobnosti da apsorbuje štetne supstance iz vazduha, poput formaldehida i benzena, čime poboljšava kvalitet vazduha koji udišete.

Održavanje Zamije je jednostavna. Biljka preferira indirektno svetlo i ne podnosi direktnu sunčevu svetlost koja može izazvati oštećenja na njenim listovima. Zalivanje treba obavljati umereno, tako da se zemlja između zalivanja osuši. Prekomerno zalivanje može dovesti do truljenja korena. Takođe je važno izbegavati preterano prskanje lišća, jer može uzrokovati pojavu mrlja. S obzirom na to da je Zamija otporna biljka, može podneti različite uslove i vremenom rasti u visinu.

Dodavanje Zamije u vaš dom ili kancelariju donosi brojne prednosti. Osim što je prelep ukrasni element, ova biljka ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje i produktivnost. Prisustvo zelenila u prostoru ima umirujući efekat i može smanjiti stres. Takođe, Zamija je poznata po svojoj sposobnosti da poboljša kvalitet vazduha, stvarajući zdraviju sredinu za vas i vaše bližnje.

U našoj online prodavnici možete kupiti kvalitetne Zamije u raznim veličinama i po povoljnoim cenama. Sve biljke su pažljivo odabrane i spremne da oplemene vaš prostor. Uz kupovinu Zamije, dobijate ne samo biljku, već i komad prirode koji će uneti svežinu i lepotu u vaš životni prostor.

Naručite zamioculcas biljku danas i uživajte u njenoj lepoti i blagodetima koje pruža.

 

Visina

30cm, 70cm, 100cm

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna