VIB Bade Mantil Poklon Set Za Devojčice

4,300.00 RSD

VIB bade mantil poklon set za devojčice sadrži: bade mantil, portiklu kao i preslatke papučice koje ćete obožavati.

Super mekani bade mantil je napravljen od 100% pamuka, sprečava iritacije na koži i daje luksuzan (hotelski 5*) izgled. Ovaj model bade mantila je dostupan u veličini od 3-6 meseci (62-68). Kupanje bebe vam nikada neće biti lakše jer znate da je  čeka ovaj premekani bade mantil.

Luksuzna portikla napravljena je od 100% pamuka. Ne samo da sprečava iritaciju kože, već daje i lep izgled. Portikla ima čičak zatvarač koji se lako prilagođava idealnoj veličini. Ukratko, funkcionalan i sladak u isto vreme.

Papučice koje su takođe napravljene od 100% pamuka će vam postati omiljena stvar vaše mezimice.

Uputstvo za pranje: perite naopačke na 40 stepeni sa sličnim bojama.

VIB – Very Important Baby

Very Important Baby je firma iz Holandije koja je na samom početku proizvodila samo plišane igračke za bebe, međutim rast kompanije se desio eksponencijalno i samim tim proširili su asortiman na 750 originalnih proizvoda za bebe.

Kvalitet proizvoda im je naravno važan, ali im je još važniji kvalitet života. Stoga ne samo da su im proizvodni procesi strogo kontrolisani već im i fabrike primenjuju najviše standarde kada su u pitanju životna sredina i uslovi rada.

Najveća kolekcija za najmlađe

Super mekane igračke i krpice, zvečke, dude, VIB® ima apsolutno sve za najmlađe. Ponudom kojom se mogu najviše pohvaliti je ponuda odeće za bebe. Od must have kapica do ljupkih bade mantila i papučica. Odlična su rešenja za poklon kao pojedinačni poklon ili kao kompletan poklon set za bebu.

Vode računa

VIB® predstavlja originalnost i vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni. Takođe je dobro znati da, bilo da se odlučite za plišanu igračku ili VIB® komplet odeće, uvek kupujete poklone za bebe koji su proizvedeni u skladu sa najstrožim zahtevima za uslove zapošljavanja i životnu sredinu. Podrazumeva se da sve VIB® plišane igračke nose oznaku 0+ CE za bebe.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna