Korpa 101 Ruža

33,900.00 RSD

Korpa sa 101 ružom je vrhunac luksuza i elegancije. Ovaj izvanredni aranžman sa ružama pruža neponovljivo iskustvo i ostavlja trajni utisak na one koje je dobiju.

Korpa od 101 ruže

Ruže, simbol ljubavi i elegancije, dostižu svoj vrhunac u ovoj predivnoj korpi sa 101 ružom. Ovaj zadivljujući aranžman nudi bezvremensku lepotu koja će dirnuti srca svih koji je vide. 101 ruža je idealan poklon za posebne trenutke kao što su godišnjice, rođendani ili prosidbe.

Svaka ruža je ručno odabrana i pažljivo aranžirana od strane naših iskusnih cvećara kako bi se stvorio harmoničan spoj oblika, boja i mirisa. Bujnost ove korpe će privući pažnju i stvoriti neverovatnu atmosferu u svakoj situaciji.

Bitne informacije:

Ukoliko kupac želi dostavu određenog aranžmana za isti ili sledeći dan a cvećara na svom lageru ne poseduje sve potrebne artikle za izradu istog, cvećara zadržava puno pravo da u dogovoru sa kupcem artikle koje nedostaju zamene onim koje poseduju a da ti artikli budu u istoj novčanoj vrednosti kao oni što nedostaju.

Ukoliko se kupac ne da povratnu informaciju maksimum 1h do vremena dostave, cvećara zadržava pravo da buket aranžira sa najsličnijim proizvodima koji nedostaju.

Bedževi za sigurnu kupovinu

Boja cveća

Bela, Krem, Zelena

Možda će vam se svideti …

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna