SLANA KARAMELA

550.00 RSD

Pravi poklon za vašu dušu i voljenu osobu. Toliko dobra kombinacija ukusa, da ćete uvek želeti još, topi u ustima i istovremeno krcka.

Slana karamelizovana kremasta bela čokolada sa 28% kakaa i hrskavom oblandom.

Težina: 120g

Šifra: CD01

Sastojci: karamelizovana bela čokolada (šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, emulgator (sojin lecitin), prirodna aroma vanile),81,94%, hrskava oblanda (šećer 42,5% pšenično brašno 39%, suncokretovi ulje i ulje uljane repice, dehidrirana mlečna mast, laktoza, mlečni protein, so, ekstrakt ječmenog slada, emulgator: (sojin lecitin), antioksidans E306) 12%, so 0,06%. Bela čokolada sadrži najmanje 14% suve materije mleka, najmanje 3,5% mlečne masti i najmanje 20% kakao maslaca računato na suvu materiju gotovog proizvoda.

Alergen info: Proizvod sadrži proizvode od mleka (laktoza i proteini mleka), soju i gluten

Opis

O proizvođaču „Réel Chocolate”:

„Réel Chocolate” je počela sa radom u prvoj polovini 2015. godine, kao zanatska proizvodnja čokolade u Senti.

Dvoje mladih je bilo dovoljno hrabro da sanjaju veliko. Imali su viziju i koncept kako žele da to postignu. Kamen temeljac njihove ideje se bazira na osnovi u kvalitetu i kreativnosti.

Glavni profil rada „Réel Chocolate”-a čini kreiranje čokoladne table, a koji je dopunjen tokom godina ostalim čokoladnim asortimanom. Svaka čarobna čokolada je ručno izrađena. Pored korišćenja kvalitetne čokolade, sastojci nabavljeni od domaćih proizvođača, osiguravaju svrstavanje brenda u premium kategoriju, pošto od domaće jagode teško je naći slađe.

Voće, zahvaljujući postupkom liofilizacije (sušenje zamrzavanjem), zadržava svoj pun ukus, sadržaj vitamina i svežinu.

Njihova vizija:

Réel znači pravi i zato su i izabrali ovo ime, da na tržište daju samo prave vrednosti, sastojke i na kraju ukus i uživanje preko njihove čokolade. Ne koriste čaroliju da sirovinu belgijske čokolade pretvore u ručno rađeno čokoladno čudo, već sa negujućom pažnjom, izvrsnim znanjem i sa ljubavlju ih prave.

Njihov cilj je da ponude samo kvalitetne proizvode i zato nabavljaju domaće voće sušeno smrzavanjem, kao i semenke i začine, samo od najboljih proizvođača.

Njihove čokolade vam hrane dušu i isceljuju vaše celo biće. Budite deo ovog veličanstvenog stvaranja jer to želimo za vas.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna