REEL CHOCOLATE CIGAR

690.00 RSD

Zakoračite na sledeći stepen luksuza i ekstravagantnosti! Réel čokoladne cigare kriju nežnu truffles kremu urolovanu u najfiniju crnu čokoladu posutu kakao prahom. Budite nenadmašivi među sladokuscima!

CHOCOLATE CIGAR

Težina: 150g

Dimenzije: 8x13cm

Sastojci: tamna čokolada 16% (kakao masa, šećer, kakao u prahu sa redukovanim sadržajem masti, emulgator (sojin lecitin), prirodna aroma vanile). Sadrži najmanje 72% ukupne suve materijale kako-delova, najmanje 33% suvih nemasnih kakao delova), mlečna čokolada 59% (kakao masa, šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, emulgator (sojin lecitin) prirodna aroma vanile, sadrži ukupne 20% kakao maslaca računato na suvu materiju i max. 7% vode). Mlečna čokolada sadrži najmanje 2,5% suvih nemasnih kakao-delova, najmanje 14% suve materije mleka, najmanje 3,5% mlečne masti, najmanje 31% ukupne masti), maslac 25% (min.82% masti)
Alergen info: Proizvod sadrži proizvode od mleka (laktoza i proteini mleka) i soju.

Opis

O proizvođaču „Réel Chocolate”:

„Réel Chocolate” je počela sa radom u prvoj polovini 2015. godine, kao zanatska proizvodnja čokolade u Senti.

Dvoje mladih je bilo dovoljno hrabro da sanjaju veliko. Imali su viziju i koncept kako žele da to postignu. Kamen temeljac njihove ideje se bazira na osnovi u kvalitetu i kreativnosti.

Glavni profil rada „Réel Chocolate”-a čini kreiranje čokoladne table, a koji je dopunjen tokom godina ostalim čokoladnim asortimanom. Svaka čarobna čokolada je ručno izrađena. Pored korišćenja kvalitetne čokolade, sastojci nabavljeni od domaćih proizvođača, osiguravaju svrstavanje brenda u premium kategoriju, pošto od domaće jagode teško je naći slađe.

Voće, zahvaljujući postupkom liofilizacije (sušenje zamrzavanjem), zadržava svoj pun ukus, sadržaj vitamina i svežinu.

Njihova vizija:

Réel znači pravi i zato su i izabrali ovo ime, da na tržište daju samo prave vrednosti, sastojke i na kraju ukus i uživanje preko njihove čokolade. Ne koriste čaroliju da sirovinu belgijske čokolade pretvore u ručno rađeno čokoladno čudo, već sa negujućom pažnjom, izvrsnim znanjem i sa ljubavlju ih prave.

Njihov cilj je da ponude samo kvalitetne proizvode i zato nabavljaju domaće voće sušeno smrzavanjem, kao i semenke i začine, samo od najboljih proizvođača.

Njihove čokolade vam hrane dušu i isceljuju vaše celo biće. Budite deo ovog veličanstvenog stvaranja jer to želimo za vas.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna